O nama – Team BuildingMi smo organiazacija mladih i entuzijasta iz Leposavića koja svojim radom i resursima u letnjem periodu organizuje omladinu i daje kvalitetan sadržaj regionu Ibarske doline u podno Kopaonika!

Rafting srednjim tokom reke Ibar u podno Kopaonika počinje na teritoriju opštine Leposavić a završava u opštini Raška.

Manifestacija je zamišljena kao zajednička ideja organizatora omladine iz opština Leposavić i Raška.

Omladina koja je okupljena oko organizacije Splavarenje Ibrom “Spust Bez Granica” i prijatelja manifestacije i ove godine realiziovaće manifestaciju Spust Bez Granica. Veoma veliki broj mladih koje redovno obilazi i jednu i drugu opštinu pozitivno reaguje i odaziva se ovoj ideji.Nauči nešto novo u prirodi!

Naša omladinska organizacija poziva mlade i zainteresovane pojedice da budu naši saradnici i uživaju u prirodnom okruženju za predstojeći preiod i realizuju Spusta Bez Granica !

Ideja je sažeta u činjenici da mladi entuzijasti koji žele da učestvuju u programima radionica i ostalim aktivnostima u prirodi koje se mogu ostvariti kod nas upravo u periodu školskih raspusta, ispune svoje vreme korisnim saznanjima i interesantnim događajima u prirodi .

Mladi radom kroz organicaciju stiču saznanja i veštine ktoz:

  • Timski rad
  • Javni nastupi i prezentacije ideja
  • Pisanje i priprema projekta
  • Realizacija i vođenje projekta i grupe
  • Informacione tehnologije za potrebe kreativne prezentacije
  • Organizacione veštine
  • Podizanje ekološke svesti
  • Kreativne veštine
  • Boravak u prirodi

Mladi stiču neformalna znanja i veštine na osnovu kojih dobijaju preporuke korisne za dalji angažman u zajednici ili profesionalnoj orijentaciji, učestvuju na različitim aktivnostima u prirodi.

Naš višegodišnji rad i realizovani projekti sa iskustvima jesu garancija da želimo pozitivan razvoj mladih i zajednice!

 

Uključi se i postani deo tima… FORMA

 

UPITNIK ZA PRIJAVU U ORGANIZACIONI TIM
UPITNIK ZA PRIJAVU U ORGANIZACIONI TIM

 

UPITNIK ZA PRIJAVU UČESNIKA NA MANIFESTACIJU
UPITNIK ZA PRIJAVU UČESNIKA NA MANIFESTACIJU

 

Mlad čovek treba svoje vreme da ispuni korisnim sardžajima, prema njegovom interesovanju kojim jača svoje intelektualne i duhovne kapacitete svoje ličnosti. Kultura, aktivizam, predstavlja domen kojom se obogaćije svaki pojedinac pored svih drugih intelektualnih i stručnih edukacija.

Upravo naše udruženje daje prostor za kulturnu emancipaciju i kreativno napredovanje mladih kroz upoznavanje sa veštinanama koje u savremenom dobu trebaju svakom pojedincu.

Pred Vama je udruženje Splavarenje Ibrom Spust Bez granica iz Leposavića. Sa tradicijom postojanja od 2003 godine i svojom bogatim iskustvom u vođenju i edukovanju mladih.

Mladi imaju mogućnosti da steknu temeljna znanja o načinu organizovanja kroz timski rad, aktivno učešće i vođenje organizacije, pisanja projekata, medijskog nastupa, multimedijalnog marketinga, promovisanje zdravih stilova života, rad na unapredjenju turističkih potencijala sredine i nacije, unapredjuje ekološku svest, radi na izdavaštvu,

Putovanja, druženja, upoznavanje lepota, tradicije i kulture naše zemlje, upoznavanje tradicija drugih nacija jeste kulturni impuls svakome ko želi da razvija svoju mentalnu širinu, otvorenost, ljudskost.

Mladi u svom razvojnom periodu svakako trebaju da ispune vreme vežbajući kroz rad na projektima kako bi se spremili i sazreli tako obogatili svoje stručne kompetencije.

Izvolite posetite nas.

Poklonite nam poverenje i postanite deo tima!